Welkom bij Certago - Sales Support!

Sales Support

U kan bij ons terecht als externe support voor uw marketing doeleinden alsook voor dagdagelijkse ondersteuning zoals afspraken maken. Afhankelijk van de opdracht zal een team samengesteld worden. Om alle doelstellingen te bereiken bieden we trajecten op maat aan.

Elke campagne wordt opgevolgd en bijgestuurd.

Kiezen voor Certago Sales Support is kiezen voor professionaliteit. Werken met een partner die weet op welke manier zowel nieuwe als bestaande klanten (B2B en B2C) benaderd dienen te worden.

Prospectie

Ons gekwalificeerd team gaat gericht voor u op zoek naar nieuwe klanten en opportuniteiten. Via onze professionele gesprekken verzamelen we de nodige informatie over de bestaande markt en analyseren we de verdere noden. Er zal steeds ruimte zijn voor tussenopvolging en bijsturingen.

Agenda planning

Een correct ingeplande agenda is cruciaal voor de werking van een bedrijf. Het plannen van afspraken en meetings kunnen echter tijdrovend zijn. Geef het in handen van experten. Onze agendaplanners werken zowel voor potentiële klanten, bestaande klanten, leveranciers,… Ze kunnen inspelen op de behoeften van de klant, ze beschikken steeds over de correcte informatie.

Er wordt steeds gezorgd voor een correcte, transparante en vlotte rapportering.

Tele sales

Verkopen op afstand maar toch met de nodige interactie, de verkoop vindt volledig telefonisch plaats.

Inbound Sales

De B2B of B2C klant belt zelf omdat er een interesse is in een bepaald product of dienst. Het team maakt van de potentiële klant een effectieve klant en gaat de verkoop afronden.

Outbound Sales

Onze teamleden gaan zelf aan de slag en contacteren potentiële klanten door middel van cold calling, teleprospectie of via lead generation.

Cold calling

Potentiële klanten verwachten geen telefoongesprek, hebben geen voorkennis over het product, bedrijf, dienst,…. Mensen reageren meestal negatief op dit soort gesprekken. Ons topteam is getraind om dit soort situaties om te buigen naar succeservaringen waarbij de potentiële klant interesse krijgt en de negatieve sfeer verdwijnt.

 

Gebruik onze knowhow voor de up- en cross selling van uw diensten en producten.

Wij zorgen voor de toegevoegde waarde voor uw klanten. Ga voor meer klantloyaliteit en vertrouwen dankzij onze succesvolle up en cross selling. De problemen van uw klanten worden opgevolgd en aangepakt, waardoor u kiest voor meer loyaliteit en vertrouwen bij uw klanten. Als gevolg gaat uw omzet omhoog en ontstaan er standvastige en langdurige klantrelaties.

Vragen of heeft u interesse?

Contacteer ons vrijblijvend!