Welkom bij Certago - Sales Support!

Survey

Kwaliteitscontrole en klanttevredenheid zijn onmisbare factoren voor een gezond bedrijf. Certago Sales Support zorgt voor dataverrijking, tevredenheidsonderzoeken, enquêtes,…

Krijg een volledig inzicht over hoe klanten uw organisatie ervaren. Doe via deze weg nieuwe inzichten op, die de groei van uw bedrijf kunnen bevorderen.

Dataverrijking

Ons team verzamelt interne en externe data om een rijker profiel van potentiële en bestaande klanten op te bouwen. Zo is uw bedrijf in staat om steeds met de juiste gegevens aan de slag te gaan. We zorgen voor een continuïteit, dataverrijking is immers een proces dat nooit stilstaat. Ga samen met ons voor personalisatie, interactie en realtime informatie.
Dataverrijking kan éénmalig worden uitgevoerd of op regelmatige basis.

Enquêtes

Verbeter uw dienstverlening door interacties van uw klanten in kaart te brengen. Versterk uw klantrelaties, ontdek nieuwe diensten/producten, analyseer en traceer klantinzichten,… Wij zorgen voor geavanceerde analyses en vinden verborgen kansen voor uw bedrijf.

Tevredenheid- en kwaliteitsonderzoeken

Samen kiezen we het tevredenheidsonderzoek op basis van uw behoeften.
Een algemeen tevredenheidsonderzoek dat peilt naar de mening van uw klanten. Of wilt u een analyse na verkoop? Bestaande klanten worden gecontacteerd om hen te interviewen over het geleverde product en of dienst.
Krijg meer inzichten in klachten van klanten en krijg inzicht in de nazorg die uw bedrijf geeft aan klanten.
Door deze onderzoeken is er ruimte voor een kwaliteitsverbetering maar door directe communicatie wordt ook de klantrelatie aangescherpt.

Vragen of heeft u interesse?

Contacteer ons vrijblijvend